CONDUCTA ­ EEN VERFRISSENDE KIJK OP VERTALEN

Lost in translation? Conducta conducts you...

Of, deze thematiek vrij vertaald: met wie in zee te gaan voor uw vertalingen? Het vertaalproces bij Conducta is gebaseerd op een professionele aanpak met inmiddels zowat 20 jaar ervaring. We hebben intensief voeling gekregen met de noden en de verwachtingen van tal van klanten. We begeleiden u graag verder bij uw vertalingen.

Onze visie: internationale zakenpartners met elkaar in contact brengen

Taal is een onmisbaar instrument voor internationale communicatie. Communiceren is samen de horizont verruimen, de werkruimte vergroten: wat kunnen we samen realiseren? Vertalingen moeten sterk kunnen inspelen op de lokale markten. Ze vergen een individuele benadering met een subtiele taalnuancering; noem het Fingerspitzengefühl.

Onze missie

Conducta ijvert voor zakenrelaties op lange termijn door middel van een kwalitatieve dienstverlening. Klanten van het eerste uur zijn ons hierdoor trouw gebleven. Ze stellen onze persoonlijke aanpak op prijs. Hun loyaliteit is voor ons het beste bewijs van de geleverde kwaliteit.

Kwaliteit en consistentie

Conducta’s taalteam werkt volgens een eigen kwaliteitssysteem met respect voor afgesproken deadlines. Kwaliteit wint het hierbij altijd van omzet. Procedures worden constant herzien en verbeterd om zo de beloftes naar de klant toe te kunnen nakomen. We maken gebruik van glossaria en vertaalgeheugens om het taalgebruik zo uniform en consistent mogelijk te houden.

Niet zelden hebben vertalingen een confidentieel karakter. Er kan steeds een overeenkomst van vertrouwelijkheid worden ondertekend.