ONZE ERVARING IS EEN TROEF

Welkom bij Conducta-translations

Conducta bvba is een onafhankelijk vertaalbureau, in 1993 opgericht door Viviane Blancquaert. We gaan prat op de persoonlijke, doch professionele aanpak, om er samen meer uit te kunnen halen.

Talen en ervaring

Conducta-translations zet zich permanent in voor een kwalitatieve dienstverlening, initieel voor vertalingen naar en van het Nederlands (inclusief beëdigde vertalingen).

Sinds 1993 hebben we ondertussen wereldwijd goede en betrouwbare contacten opgebouwd voor tal van andere talencombinaties.

Onze jarenlange ervaring helpt bovendien om uw tekst te matchen met de geknipte vertaler, zowel op het vlak van talencombinatie als vakgebied. We baseren ons o.a. op vroegere opdrachten, professionele kwalificaties, etc.
Zo kunt u optimaal gebruik maken van de beste specialisten voor tal van talen. Het project bepaalt immers de vertaler.

Persoonlijke aanpak en communicatie

Voor onze vertalingen doen we uiteraard beroep op recente technologieën (bv. SDL Trados).
Het fundament voor onze dienstverlening blijft echter de professionele, doch persoonlijke aanpak. Door deze benadering hebben we een beter begrip van:

  • de verwachtingen en de prioriteiten van onze klanten:
       we dragen uw reputatie en de onze hoog in het vaandel
  • de kennis en de kunde van de vertalers waarmee we samenwerken: we gaan enthousiast en
       doortastend op zoek naar de juiste vertaler voor uw specifieke opdracht.

Follow-up tijdens en na de opdracht garandeert succes en leidt tot continuïteit en aanbevelingen van onze klanten. Kwaliteit nastreven is immers ook de kloof zo klein mogelijk maken tussen het verwachtingspatroon van de klant en de geleverde vertaling.

Hier maken onze ervaring, ontwikkelde technieken, procedures, ingebouwde knipperlichten en voorzorgsmaatregelen hét verschil.